Kundservice hos Sunfleet!

Kundservice hos Sunfleet!

Brinner du för service och vill jobba med kundtjänst? Just nu söker Sunfleet en ny medarbetare till deras kundservicefunktion i centrala Göteborg.

Information om uppdraget:

Vad är Sunfleet?
Tillgång till bil, när du vill. Nyservade och välstädade Volvobilar, sällan mer än ett och ett halvt år gamla. Som medlem i Sunfleet slipper du fundera på service, däckbyte, besiktning, tvätt och andra måsten som ingår i bilägande. Och ändå har du alltid en bil till hands när du behöver.

Tjänsten som kundtjänstmedarbetare på innebär att du tillsammans med ett team på tre-fyra kollegor på bästa sätt tar hand om Sunfleets kunder via telefon, mail och ärendehanteringssystem.
Du sköter kvitton, böter och post samt aktiverar nya användare i deras bokningssystem. I arbetet ingår även förberedelse och uppföljning av månadsfakturering.

Du kommer arbeta dagtid under vardagar på Sunfleets kontor i Gårda, Göteborg.
Anställningen startar med 6 månader provanställning med möjlighet till förlängning.

Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande och tillsättning beräknas ske så fort vi hittar rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi tror att du är en person som älskar att sätta kunden i fokus och att ge inte bara bra, utan exceptionellt bra service.
Du har körkort B, sinne för ordning och reda och gillar siffror.
Du har mycket goda kunskaper i svenska, samt behärska engelska språket i så väl tal som skrift. Du trivs att arbeta i grupp, är noggrann, självgående och effektiv.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com