Kundansvarig för Lärarvikariehantering sökes till StudentConsulting!

Kundansvarig för Lärarvikariehantering sökes till StudentConsulting!

Vill du bli en viktig pusselbit i ett av nordens största bemannings- och rekryteringsbolag? Vi söker omgående en engagerad och resultatorienterad kundansvarig till ett större lärarvikariehanteringsprojekt.

Information om uppdraget:

Ditt uppdrag innefattar idag ca 200 lärarvikarier och omsätter 30 miljoner årligen. Dina konsulter består av både heltid och deltidspersonal.
Din roll som kundansvarig innebär att du ansvarar för kund och konsulprocessen och arbetar nära tillsammans med ditt team. Teamet består av rekryterare, bemanningskoordinatorer och du rapporterar till affärschef. Teamet ansvarar tillsammans för att leverera bemanningsjour kl 06.00 - 17.00.

I rollen som Kundansvarig/Konsultchef arbetar du bland annat med;
  • Schemaläggning och utbokning lärarvikarier
  • Telefon- och mailkontakt med lärarvikarier och kunder
  • Daglig kundkontakt och utveckling av pågående kundsamarbeten.
  • Resultatansvar för dina bemannings- och rekryteringsuppdrag
  • Personalansvar för dina konsulter
  • Uppföljning av prestationer, avveckling av personal, medarbetarsamtal mm
  • Administrativa uppgifter rörande både kunder och konsulter
Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat samt att bygga långsiktiga kundrelationer. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten flödar. Hos oss står tiden aldrig still. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag.

Du kommer i tjänsten arbeta i ett härligt team med mycket energi och högt engagemang. Kontoret är placerad vid Stenpiren i centrala Göteborg. Arbetstiderna är 8h/dag och varierar mellan 06.00 och 17.00, där ni i teamet tillsammans har möjlighet att bestämma tiderna.

Vill du också vara en del av detta framgångsrika team? Sök då redan idag! Tjänsten startar början av November

Detta söker vi:

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom ex försäljning, personal, marknadsföring, ekonomi eller annan lämplig utbildning. Vi ser att du har några års arbetserfarenhet, antingen utifrån liknande uppgifter som ovan beskrivet, eller inom serviceyrken. Om du har arbetat med personalfrågor eller bemanning sedan tidigare så ses det som mycket meriterande, dock inget krav.

Vi ser att du har ett stort intresse för utbildningssektorn, är nätverkande samt att du är lyhörd, handlingskraftig och modig. För att trivas hos oss och i rollen som Kundansvarig ser vi att du är resultatorienterad, engagerad och prestigelös. Du bör vara initiativtagande och självständig i dina arbetsuppgifter.

Arbetet är ansvarsfullt och kräver en professionell och positiv hållning, oavsett vilka situationer du möter. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och kan planera ditt arbete och din arbetsdag efter rätt prioriteringar. Vi söker dig som drivs av att göra affärer och trivs med att ständigt möta nya människor och nya situationer.

Det är ett krav att du som söker har B-körkort, dock ej krav på egen bil.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration, HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se