Kontorschef/Brandkonsult till FireTech engineering

Kontorschef/Brandkonsult till FireTech engineering

Är du en erfaren och självständig brandkonsult/brandingenjör som söker mer ansvar? Vill du få möjlighet att bygga upp och utveckla FireTechs Göteborgskontor? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en Kontorschef/Brandkonsult till vår kund FireTech Engineering, som är ett konsultföretag med specialister inom olika typer av brandsäkerhetsfrågor. De har kontor i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Örebro, Östersund, Falkenberg, Luleå, Umeå och Göteborg.

Som Kontorschef kommer du starta upp och utveckla Göteborgskontoret. Initialt kommer du ha ansvar för en junior brandkonsult och på sikt kommer du som kontorschef ha möjlighet att utforma ditt eget team. Du kommer ha en central roll i att driva försäljnings- och marknadsföringsarbetet och du har även ett eget kund- och leveransansvar. Du kommer även arbeta med brandkonsulttjänster såsom ritning av brandsystem och sprinklerprojektering.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning direkt hos FireTech Engineering. Tjänsten är en tillsvidareanställning och planerar att starta enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som brandingenjör/brandkonsult. Vi tror att du har ett formellt eller informellt ledaransvar idag och till vardags leder kollegor i deras utveckling som konsulter.

Som person ser vi att du är självgående och har ett konsultativt arbetssätt. Du är bra på att skapa goda relationer och samarbetar effektivt med andra. Vidare är du ansvarsfull och noggrann.

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte på att söka redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com