Junior konstruktör till Specma

Junior konstruktör till Specma

Är du nyutexaminerad ingenjör? Har du ett tekniskt intresse och intresserad av att arbeta som konstruktör? Då bör du se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en konstruktör till Specma för ett föräldravikariat till slutet av augusti. Specma har sedan 1918 varit en partner till kunder inom tillverkande industri, processindustri och hydraulisk eftermarknad. Specma arbetar med flera av världens största tillverkare av ledningskomponenter och produkter för hydraulik, pneumatik och centralsmörjning. Specma erbjuder utöver tekniska och logistiska lösningar även bockning, svetsning och ändformatering av rör, produktion av klassad högtrycksslang, byggnation av hydraulaggregat samt kompletta lösningar för automatiserad smörjning av mobila och stationära maskiner. Verksamheten har sin bas i Sverige men med produktionsenheter i både Europa och Asien, omsätter ca 1,6 miljarder kr och har ca 875 medarbetare. Specma Group är dotterbolag till Hydra Grene A/S som ingår i börsnoterade Schouw & co. Läs mer på www.specma.com.

I rollen som konstruktör ingår du i en tvärfunktionell grupp om sex personer.
Du kommer att arbeta efter korta deadlines där du till stor del arbetar självständigt i de olika projekten. Din huvudsakliga uppgift är att arbeta med att konvertera kunders tekniska behov till Specmas konstruktionslösningar och du har en löpande kontakt med övriga projektmedlemmar som är verksamma inom inköp, försäljning, produktionsteknik och kvalitetsteknik.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men du arbetar som konsult hos Specma i Västra Frölunda. Tjänsten är planerad att starta i januari/februari 2019 och pågå till och med slutet av augusti 2019. För rätt person kan det komma att finnas möjlighet till förlängning.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är du utbildad civil - eller högskoleingenjör med inriktning konstruktion. Har du kunskaper inom hydraulik är detta meriterande liksom kunskaper i Inventor.

För att vara framgångsrik i rollen är du noggrann, systematisk och utåtriktad och du har förmåga att se ett helhetsperspektiv. Du har ett stort intresse för konstruktion och teknik, du är driven som person och har ett affärsmässigt tänk.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se