Junior byggingenjör med inriktning BIM-modellering till Ramirent i Göteborg

Junior byggingenjör med inriktning BIM-modellering till Ramirent i Göteborg

Är du byggingenjör med ett intresse för arbetsmiljö och hållbarhet? Vill du arbeta med virtuell design i ett företag med goda utvecklingsmöjligheter? Har du även provat på BIM? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Företaget erbjuder hyreslösningar som förenklar kunders verksamhet. Bland deras kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor. Ramirent AB ingår i Ramirent-koncernen, som har verksamhet i 10 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent - More Than Machines®.

Nu söker vi för Ramirents räkning en junior byggingenjör med inriktning BIM-modellering till Göteborg!

I denna roll kommer du arbeta med spännande byggprojekt genom att skapa BIM-modeller som visar hur säkerhet- och arbetsmiljöarbetet påverkar kundernas byggen och därigenom skapa, säkra och effektiva arbetsmetoder på byggarbetsplatsen. Detta är en unik möjligt för dig som vill vara med om en banbrytande förändring av branschen inom digitalt byggande.

Arbetet innebär mycket kundkontakt; du får in ett uppdrag där du sedan har en kontinuerlig dialog med Kund om arbetsmetoder och tillvägagångssätt. Du kommer även ansvara för uppföljningen av projektet och får på så sätt följa byggprojektet till det avslutas. Du arbetar både mot arkitekter och konstruktörer samt projektledningen i byggprojektet. Internt sker arbetet ofta i team med andra kollegor från Ramirents Design Team samt teknikspecialister inom olika områden. Ibland har du din arbetsplats ute i det aktuella projektet. Projekten varierar i längd men är ofta månadslånga.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och att du blir anställd av Ramirent.

Detta söker vi:

För att bli aktuell för tjänsten krävs:
  • Eftergymnasial ingenjörsutbildning inom bygg eller liknande
  • Erfarenhet av att arbeta inom byggbranschen och att du har en grundkompetens inom BIM/VDC
  • B-körkort då resor förekommer
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Stort intresse för 3D-modellering och BIM
Som person är du självgående, nyfiken och strukturerad. Du drivs av att lära dig nytt samt att ta eget ansvar. Du är affärsdriven, flexibel och en initiativtagare som tycker om att hitta på egna kreativa lösningar på problem.

Är det dig vi söker? Vänta inte med din ansökan! Vi rekryterar löpande och tjänsten kan bli tillsatt så fort vi träffat rätt kandidat för rollen. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se