Junior Utvecklare till Schenker Dedicated Services AB sökes!

Junior Utvecklare till Schenker Dedicated Services AB sökes!

Är du en driven utvecklare som har erfarenhet av .NET teknologi och är på jakt efter nästa utmaning i karriären? Eller är du en nyutexaminerad civil- eller högskoleingenjör som vill få en kanonstart på karriären? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Schenker Dedicated Services erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, kontinuerlig utveckling av individer och grupp i en agil miljö samt balans mellan arbete och fritid. Som IT-utvecklare är du med och skapar nästa generation transportsystem och integrationslösningar i senaste .NET-teknologi. Visionen är en enhetlig tjänsteorienterad webbplattform. Parallellt med detta förvaltar och supporterar du befintliga versioner av dessa system.

Som IT-utvecklare kommer du att arbeta med tekniker som:
  • Javascript
  • MVC
  • Entity framework
  • SQL server
  • Agila utvecklingsmetoder
  • Automatiska tester
Detta söker vi:

Tidigare erfarenhet av Microsoft-miljö, SQL och programmering i C# är ett krav. Att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift är en förutsättning.

Det är meriterande om du har sedan tidigare arbetat med Javascript, MVC, Entity framework, SQL server, Agila utvecklingsmetoder, Automatiska tester

Som person är du noggrann, analytisk och prestigelös. Du är en stark lagspelare som gillar att lösa problem i grupp och kan visualisera och arbeta mot gemensamma mål. Det efterfrågas mångfald där personlighet, utvecklingsvillighet och potential värderas väldigt högt.

Utbildning:
Minsta kravet är ett 2-års eftergymnasial IT-utbildning och meriterande med högskole/civilingenjörsutbildning.

Om arbetsgivaren:

Schenker Dedicated Services AB (SDS) är ett bolag inom DB Schenkerkoncernen och som integratör erbjuder skräddarsydda 4PL-lösningar för större kunder över hela Europa. Företaget omsätter ca 1,2 miljarder kronor och har för närvarande ca 100 medarbetare i Göteborg och Malmö. SDS utvecklar och levererar transport- och logistiklösningar som möter marknadens efterfrågan på kvalitet, effektivitet och enkelhet. SDS bidrar till en hållbar utveckling genom att erbjuda effektiva logistik- och transporttjänster med minsta möjliga effekt på miljön.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se