Junior .NET utvecklare till Stratsys i Göteborg

StudentConsulting · Data & IT · löpande

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du vara en del av ett starkt team som arbetar för att förbättra samhället? Är du dessutom i början av din karriär som utvecklare men funderar på något nytt i Göteborg? Vi söker nu juniora systemutvecklare inom .NET som vill vara med på resan!
StudentConsulting söker nu för Stratys utvecklare till deras luftiga lokaler i Göteborg. Stratsys är ett starkt växande företag med god förankring på marknaden och hjälper kunder att förenkla sin verksamhetsstyrning från planering och dokumentation till operativt arbete med uppföljning, rapportering och analys - sammanlänkat i en och samma plattform. Genom sin produkt bidrar de till en bättre värld genom att deras applikation ökar transparens och leder till förbättrad demokrati i offentlig sektor.

På Stratsys arbetar man i team där man tar eget ansvar för sina utvecklingsprojekt. I rollen som utvecklare kommer du tillsammans med ditt team arbeta med att ta fram de bästa lösningarna för deras kunder. Utveckling sker på .NET-plattformen, Stratsys har ett nära samarbete med Microsoft och har tillgång till alla deras verktyg och produkter. Ett axplock av tekniker och ramverk de jobbar med är ASP.Net MVC, ASP.Net WebAPI, NHibernate och andra OR-Mappers, AngularJS, C#, Autofac och andra IoC-ramverk, Moq och andra mocknings-ramverk. Arbetssätten anpassas efter vad som passar teamet bäst, idéer och kreativitet uppmuntras ges förutsättningar för att kunna förverkligas. Fokus ligger på långsiktiga lösningar och användarnöjdhet för att kunna erbjuda sina kunder hållbara lösningar.

Tjänsten är på heltid, dagtid, tillsvidare, placerad i centrala Göteborg i luftiga, fräscha lokaler. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Stratsys. Start för tjänsten är beräknad till början av augusti, men rekryteringsprocessen beräknas vara klar under juni månad.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är Systemvetare, Dataingenjör eller har en motsvarande utbildningsbakgrund. Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med utveckling i team. För denna tjänst kommer personlig matchning väga tungt. Vi tror att du:
  • Är engagerad och driven
  • Är van vid att ta initiativ och inte är rädd för att ta ansvar
  • Känner en stolthet i att producera lättförståelig och ren kod
Känner du igen dig? Vill du satsa på en långsiktig karriär hos Stratsys där du kan utvecklas i rollen och vara med på en otrolig tillväxtresa? Ansök redan idag! Vi gör ett löpande urval och tjänsten kommer tillsättas så snart vi träffat rätt person.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!