Junior IT-tekniker sökes till InfoCare i Göteborg!

Junior IT-tekniker sökes till InfoCare i Göteborg!

Är du tekniskt kunnig och serviceminded? Har du B-körkort? Vill du få en fot in i IT-branschen hos Nordens ledande leverantör av teknisk utrustning? Då kan detta vara helt rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en junior IT-tekniker till vår kund InfoCare i Mölndal. Infocare är störst i Norden på IT-infrastruktur gällande hårdvarusupport och en stor leverantör av teknisk support till sina kunder. Företaget har över 60 serviceställen och 1100 anställda.

I rollen kommer du att arbeta självständigt med felsökning, reparation, installation, underhåll, montage och konfiguration av teknisk utrustning samt system på plats hos InfoCares kunder eller på lokalt kontor/verkstad.

Jobbet är mycket självständigt vilket ställer krav på att du som person har en egen inre drivkraft, samt trivs av att arbeta under högt tempo. Kommunikation är en av nycklarna för framgång som IT-tekniker, det krävs att du kommunicerar tydligt samt aldrig lämnar kunden med obesvarade frågor.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med goda möjligheter för en anställning hos Infocare. Arbetstiderna är förlagda på kontorstid måndag - fredag. Tjänsten är på heltid och planerad att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs:
  • God teknisk kompetens och ett tekniskt intresse
  • B-körkort
  • Mycket god datorvana
  • Att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Det är meriterande om du har utbildning inom området och/eller erfarenhet av liknande roll sedan tidigare. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Ett intresse av teknik/IT är självfallet en del av din vardag. Utöver teknisk kompetens och god felsökningsförmåga behöver du vara serviceminded, lösningsorienterad och ha mycket god social kompetens. Det är viktigt att du som person är flexibel och har viljan att lära dig nya saker samt ta dig an nya arbetsuppgifter.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se