Jobba i Telenors kundtjänst på soliga Cypern!

Jobba i Telenors kundtjänst på soliga Cypern!

Vi söker just nu med ljus & lykta efter dig som vill utvecklas inom kundservice hos välkänt bolag och samtidigt njuta av solsäkra Cypern på din lediga tid!

Information om uppdraget:

I denna tjänst kommer du hjälpa Telenors företagskunder via inkommande telefonsamtal och mail. Exempelvis kan kunder ringa in med frågor angående abonnemang, produkter, fakturor eller tekniska problem. En stor del av arbetet består av att lyssna in deras behov och därefter erbjuda dem bästa lösningar utifrån de riktlinjer som finns. I arbetet ingår även merförsäljning, vilket innebär att du får en möjlighet att påverka din lön positivt.

Vi erbjuder:
 • Fast månadslön med individuell provision utan tak
 • Förmånligt skattesystem med 0% inkomstskatt upp till €19,500/ år
 • Mycket goda möjligheter till professionell och personlig utveckling
 • Övertidsersättning samt betald introduktion
 • Arbetstider Mån till Fre, 09.00-17.45
 • Sol 340 dagar om året
 • 21 dagars betald semester per år
 • Heltäckande sjuk- och olycksfallsförsäkring under såväl arbete som fritid
 • Förmånliga lokala personalrabatter på bla. caféer, restauranger & gym
Vid anställning hjälper vi dig med allt för att du ska komma tillrätta på Cypern och i denna tjänst. Det innebär att vi:
Bokar och betalar flyg, dit och hem.
Hjälper dig med all administration på plats på Cypern som exempelvis att öppna ett bankkonto.
Erbjuder dig gratis boende i fullt utrustade moderna lägenheter från 2017, som ligger mitt i Larnacas stadskärna med två minuters gångväg till kontoret och två minuter till stranden.
Ger dig en betald utbildning i 2 veckor, du får även en mentor efter avslutat utbildning samt kontinuerlig kompetensutveckling.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
 • Har gymnasieexamen
 • Behärskar svenska och engelska
Mycket meriterande med tidigare erfarenhet inom kundservice/försäljningsyrken, dock ej krav.
I denna process lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. För att passa in personligt söker vi dig som vill komma in i ett socialt sammanhang och vill utvecklas professionellt och personligt. Du anser dig själv vara ambitiös, nyfiken, tävlingsinriktad och kommunikativt skicklig.

Om arbetsgivaren:

SYKES är en internationellt ledande leverantör av kundservicelösningar och tjänster för hela livscykeln av digital marknadsföring, säljkompetens, kundservice, teknisk support m.m. Med över 70 kontaktcenters och 54.000 anställda hjälper vi 2000 företag och deras slutkunder runt om i hela världen. Vår företagskultur genomsyras av våra värdeord: We help people, one caring interaction at a time.
SYKES Cyprus är vårt kontor i Larnaca. Det är ett snabbt växande multinationellt kontor där vi bland annat jobbar med att ge kundservice till Telenor, Sony, SAS, Klarna och Oneplus-kunder. Kontoret är modernt och präglas av en varm, gemenskaplig och vinnarkänsla bland våra 90-talet kollegor. Bland våra medarbetare har vi kollegor från Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och England.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se