It-tekniker till ledande serviceleverantör

It-tekniker till ledande serviceleverantör

Vill du ha ett spännande jobb inom IT och service? Tycker du om att jobba självständigt samt att utmana dig själv? Se hit, för vi har jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en driven Onsite-tekniker till en av våra kunder. Kunden är Nordens ledande serviceleverantör av teknisk utrustning och kännetecknas av att vara betrodd av världsledande teknikleverantörer, komponenttillverkare, systemintegratörer samt andra kundföretag.

Som Onesite-tekniker kommer du att vara ute hos olika kunder och agera IT-support på plats. Dina arbetsuppgifter kan se väldigt olika ut. Arbetsuppgifterna kan exempelvis bestå utav:
  • Installera nya datorer
  • Hantera upplåsning av konton
  • Koppling och installation av skrivare
  • Uppdatera programvaror i samband med nätverksproblem
  • Felsökning av hård- och mjukvara
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du får en anställning hos oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos kund. För rätt person finns goda möjligheter till intern anställning hos kund efter konsultperioden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Ett stort tekniskt intresse
  • God social kompetens
  • B-körkort, tillgång till egen bil ses som mycket meriterande
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
Låter allt detta intressant? Tveka då inte, sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten tillsätts när vi har funnit rätt person.

Sökord: IT, IT-tekniker, Teknik, Supporttekniker, Tekniker

Sökord: IT, IT-tekniker, Teknik, Supporttekniker, Tekniker
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com