Inkassoadministratör på deltid till Aros Kapital AB!

Inkassoadministratör på deltid till Aros Kapital AB!

Vill du utvecklas tillsammans med ett spännande bolag inom finansbranschen som präglas av stark entreprenörsanda och frihet under ansvar? Söker du dessutom en deltidsanställning? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en Administratör till vår entreprenörsdrivna kund Aros Kapital AB. Aros Kapital AB är experter inom företagsfinansiering och är verksamma i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Bolaget växer kraftigt och vill nu finna en driven person som kommer att arbeta inom avdelningarna factoring, lån och leasing.

Som Administratör kommer du bland annat att hantera inkommande samtal, hantera post samt följa upp frister vad gäller fakturor och påminnelser.

Vidare kommer du att:
  • Ha kontakt med uppdragsgivare, myndigheter och slutkunder
  • Hantera ingående och utgående mail
  • Registrera nya Case i företagets inkassosystem
  • Hantera ärenderegistrering, följa upp ärenden samt hantera företagets kundwebb
Detta är ett konsultuppdrag på deltid vilket innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting och jobba som konsult hos Aros Kapital. Du förväntas kunna arbeta 2 dagar i veckan med stor möjlighet till att själv välja de dagar som passar bäst. Aros Kapital ser även att du kan arbeta under påsk och jul och arbetstiderna är förelagda mellan 8-17. Det finns dessutom goda utvecklingsmöjligheter inom företaget för den som önskar det. Tjänsten planerar att starta omgående.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du:
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Behärskar Officepaketet, framförallt Excel
Meriterande är om du:
  • Studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller juridik
  • Erfarenhet av inkasso eller fakturahantering
  • Erfarenhet av administrativt arbete
Stor vikt kommer däremot att läggas på personliga egenskaper och således personlig lämplighet för tjänsten. Som person är du analytisk lagd och trivs i att arbeta med administration, kundkontakt och problemlösning. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, är noggrann i ditt arbete samt har lätt till att samarbeta med andra. Du ser vikten av ett professionellt bemötande gentemot såväl kunder som kollegor samtidigt som du sprider energi och positivitet.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Administratör, Administration, Ekonomi, Juridik, Inkasso

Sökord: Administratör, Administration, Ekonomi, Juridik, Inkasso
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 dec 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com