Information- och Receptionistansvarig till Robert Dicksons Stiftelse!

Information- och Receptionistansvarig till Robert Dicksons Stiftelse!

Gillar du att ge service i stjärnklass? Har du dessutom ett stort intresse för digital marknadsföring? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Robert Dicksons stiftelse är en av Sveriges äldsta bostadsstiftelser. Robert Dickson har varit verksamma i Göteborg sedan mitten av 1800-talet. Stiftelsen har under de senaste 10 åren expanderat och har idag runt 1 500 hyreslägenheter. Personalstyrkan består av 15 anställda som arbetar med fastighetsförvaltning, uthyrning, ekonomi och projektledning. Stiftelsens stadgar är utgångspunkten i deras dagliga arbete, om än i modern tolkning. I korthet innebär stadgarna att vanliga människor ska ha möjlighet att bo bra till rimliga hyror.

Som Information- och Receptionistansvarig blir du ansiktet utåt för Robert Dicksons stiftelse. Att arbeta hos Robert Dicksons stiftelse är ofta omväxlande och utöver de arbetsuppgifter som i grunden finns för rollen, finns det utrymme för att utveckla den egna kompetensen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå utav:
  • Ha daglig kontakt med befintliga och blivande hyresgäster både i telefon, via mail och med besök. Då du är den första personen som hyresgäster möter är det viktigt att du ger ett bra bemötande och bästa tänkbara service för dom.
  • Lägga in felanmälningar i fastighetssystemet för de hyresgäster som inte har möjlighet att göra det själva och hjälpa till med nyckelhantering (digitala och vanliga) för de hyresgäster som kommer till huvudkontoret.
  • Ansvara för uppdatering av information på hemsidan och sociala medier. Även hjälpa till med presentationer.
  • Ansvara för stiftelsens bokningar i samband med konferenser, utbildningar och hyresgäst- och styrelsemöten och hjälpa till med mail- och brevutskick.
  • Samarbeta internt med alla olika avdelningar och ha många processer i gång samtidigt.
Detta inleds som ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos Robert Dicksons stiftelse. För rätt person finns det goda möjligheter till intern anställning efter konsultperioden. Tjänsten planerar att starta i september 2022 och vi söker dig som kan jobba minst 70%.

Detta söker vi:

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du har en stark känsla för service och vill utvecklas inom det. Du trivs i mötet med andra människor, både i och utanför organisationen. Du ska ha en nyfiken och positiv inställning till ditt arbete och vara beredd att ta initiativ där det behövs. Ordning och reda är något du uppskattar samt att uttrycka dig i både tal och skrift.

Vidare ser vi att du:
  • Har goda kunskaper i Office
  • Tidigare jobbat inom kundservice och administration
  • Talar och skriver obehindrat i svenska och engelska
Meriterande är om du har:
  • Andra språkkunskaper
  • Erfarenhet av att arbeta med hemsidor/sociala medier
Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Receptionist, Marknadsföring, Marknadsförare, Kommunikatör, Kundtjänst

Sökord: Receptionist, Marknadsföring, Marknadsförare, Kommunikatör, Kundtjänst
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com