Heltidstjänst inom lager/terminal

Heltidstjänst inom lager/terminal

Vill du fylla din arbetsdag med fysiska arbetsuppgifter och nära samarbete med kollegor? Är du redo för att utvecklas inom lager- och terminalarbete? Sök då tjänsten nedan!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi personer som vill arbeta heltid som terminalarbetare i Härryda. Arbetsuppgifterna består av sortering av paket och gods på en logistikterminal och innehåller en hel del tunga lyft och ett högt arbetstempo. Förutom att arbetet till stor del är självständigt är samarbetet med kollegorna mycket viktigt. På lagret förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen

Vår kund är ett ledande logistikföretag och som medarbetare här får du en chans att vara delaktig i en arbetsplats som vill framåt! För dig som visar framfötterna finns goda utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är på heltid och det finns två arbetsskift, där du får önska ett av dem:
  • Eftermiddag/kväll: Kl. 13.00-22.00.
  • Natt: Kl. 00.00-06.15.
Uppdraget beräknas starta omgående och du får en betald introduktion i samband med start.

För detta uppdrag kommer du vara anställd hos StudentConsulting men arbeta som konsult hos vår kund.

Detta söker vi:

Dig som är uthållig, pålitlig och tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Vidare är det viktigt att du är en person som tar eget ansvar, är noggrann, stresstålig och håller ordning och reda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft förutsätter vi att du har en mycket god fysik och att du inte är rädd för att ta i.

Arbetsplatsen präglas av en kamratlig stämning och nära samarbete kollegor sinsemellan, vilket du också kommer bidra till.

Krav för tjänsten:
  • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • God fysik då det förekommer tunga lyft
Låter detta spännande? Sök redan idag då behovet är omgående och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat!

Sökord: Heltid, Lagerarbete, Terminal, Göteborg

Sökord: Heltid, Lagerarbete, Terminal, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com