HVAC-konstruktör till WSP

HVAC-konstruktör till WSP

Är du utbildad ingenjör och har arbetslivserfarenhet av HVAC-konstruktion? Söker du efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en HVAC-konstruktör till vår kund WSP. I rollen som HVAC-konstruktör kommer du arbeta med HVAC-konstruktion i industriella projekt tillsammans med projektledare. På sikt kan du även komma att leda delprojekt på egen hand.

Tjänsten är på heltid och planerad start är efter sommaren men det finns möjlighet att starta innan för dig som önskar. Kontoret är belagt i Ullevi och tjänsten är på heltid.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Ett par års erfarenhet av HVAC-konstruktion, du kan ha arbetat inom t ex. processteknik eller industriventilation.
  • Relevant högskoleutbildning inom området.
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Det är meriterande om du arbetat i Autocad och extra meriterande om du har vana av Revit. Vidare är det meriterande om du har vana att:
  • Utföra HVAC D&ID's flödesscheman.
  • Göra beräkningar inom HVAC-området.
  • Ta fram layout-ritningar.
  • Arbeta i CAD-miljö.
Som person ser vi att du är självgående, drivande, ansvarstagande och social. Vidare innehar du en god samarbetsförmåga, är idérik och lösningsorienterad. Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag du urval och intervjuer sker löpande!

Om arbetsgivaren:

WSP är ett av världens ledande analys - och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. WSP har totalt 40 000 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige har WSP 4 000 medarbetare. WSP Process erbjuder konsulttjänster och avancerad rådgivning inom process- och energiindustri. WSP Process är organiserade i tre sektioner: Fordon, Energiproduktion & Distribution samt VA-process & Energigas.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se