HR-administratör till CPG Bevakning!

HR-administratör till CPG Bevakning!

Är du intresserad av både ekonomi och personalfrågor och trivs bra med att ha mycket kontakt med människor? Vill du dessutom arbeta i en roll som är varierande och utmanande? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

CPG Bevakning Sverige är ett auktoriserat bevakningsföretag med verksamhet över hela landet. Genom deras medarbetare, certifieringar och värdegrund skapar de säkerhet och trygghet dygnet runt, året om. Företager erbjuder bland annat tjänster inom bevakning och åtgärd, publika tjänster samt skydd. Mer konkret kan det röra sig om kameraövervakning, evenemangssäkerhet och skyddsvakter.

CPG Bevakning ser sina anställda som den viktigaste tillgången och värnar alltid om en god och trygg arbetsmiljö. Företaget arbetar systematiskt med utvärderingar, riskbedömningar, arbetsmiljö och säkerhet i nära samarbete med deras medarbetare, skyddsombud och kunder. Varje år genomförs en omfattande medarbetarundersökning som ger en samlad beskrivning av deras verksamhet med deras organisatoriska och sociala arbetsmiljö, medarbetarnas trivsel och arbetsglädje. Varje år genomförs även ett flertal internutbildningar, ibland för specifika yrkesgrupper och ibland tillsammans med samtliga anställda. CPG Bevakning vill vara en arbetsplats där alla känner sig motiverade och får möjlighet att utvecklas både personligt och i sin yrkesroll.

I rollen som Administratör kommer du att få arbeta med diverse olika arbetsuppgifter inom både personal-och ekonomifrågor. Tjänsten är således bred och medför att ingen dag är den andra sig lik!

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Varierande administrativa uppgifter så som till exempel att självständigt författa brev, sammanställa rapporter och beställa kläder till personalen
 • Kundservice och uppföljning av avvikelser
 • Ansvarig för fakturering till kunder
 • Rekryteringsansvarig för hela rekryteringsprocessen
 • Ansvara för Onboarding processen av nyanställd personal
 • HR- frågor såsom att följa upp sjukskrivningar, hälsosamtal samt vara bollplank till övriga chefer
 • Jobba framåt i bolaget med tex Personaladministration, kompetensförsörjningsstrategi, ISO certifiering med mera
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos CPG Bevakning. Tjänsten är på 50 % och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
 • Har B-körkort
 • Har erfarenhet av en eller flera ovannämnda arbetsuppgifter
 • Är obehindrad i tal och skrift, både i engelska och svenska
Det är meriterande om du:
 • Har en Högskoleutbildning inom HR eller liknande
 • Har erfarenhet av HR -arbete
Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften och är flexibel och anpassningsbar då arbetsuppgifterna kan skilja sig åt från en dag till en annan. Du är du strukturerad, noggrann och har en förmåga av att kunna se vilka arbetsuppgifter som behöver prioriteras här och nu. Vidare tycker du om utmaningar och har ett driv av att vidareutvecklas.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Administratör, HR, Personalfrågor, Ekonomi, Rekrytering

Sökord: Administratör, HR, Personalfrågor, Ekonomi, Rekrytering
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com