Gymnasielärare i naturkunskap och biologi sökes till JENSEN gymnasium

Gymnasielärare i naturkunskap och biologi sökes till JENSEN gymnasium

Är du intresserad av undervisa på gymnasienivå inom ämnet naturvetenskap/biolog.

Information om uppdraget:

Denna tjänst är ett vikariat för en gymnasielärare inom naturvetenskapliga ämnen. Tjänsten börjar gälla 10 augusti och terminen ut. Om det är rätt person kan det även bli en längre anställning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är vill jobba som gymnasielärare i naturkunskap och/eller biologi. Du är mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som Jensens, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs både med att arbeta temainriktat och drivs av att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet.
Det är självklart meriterande om du är legitimerad gymnasielärare.

Om arbetsgivaren:

JENSEN gymnasium Göteborg är beläget i ljusa, fina lokaler på Stora Nygatan. De är främst ett teoretiskt gymnasium och erbjuder ekonomi-, samhälls-, natur- och teknikprogrammet. Ett team av engagerade lärare och skolledare som söker en ny lika kompetent och engagerad kollega!

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Det fokuseras mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. De jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort.

Träning för verkligheten genomsyrar hur de arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att de arbetar med externa samarbeten, de prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och även att de utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Jensens är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att de har höga positiva förväntningar på våra elever. De tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. De håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. På JENSEN gymnasium har de stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se