Fordonsmekaniker sökes till TCR!

Fordonsmekaniker sökes till TCR!

Söker du ny utmaning som fordonsmekaniker? Då har vi tjänsten för dig hos en av Europas ledande aktör inom Ground Handling!

Information om uppdraget:

Vår kund är branschledande aktör inom i söker nu en driven mekaniker och erbjuder rätt person ett varierande jobb i ett internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Felsökning och diagnostisering av stora och små maskiner.
  • Utföra service, reparationer och underhåll på de fordon som verkstaden hanterar.
  • Problemlösning och felsökning tillsammans med både svenska och utländska leverantörer.
Detta söker vi:

Den rätta kandidaten har fordonstekniskutbildning. Du har erfarenhet av service- och underhåll av fordon samt goda kunskaper i fordonsel, fordonshydraulik och modern verkstadsdiagnostik. Du är också van att arbeta med datorer.
Som person är du initiativrik, självgående och noggrann. Du arbetar strukturerat och målinriktat, och fäster stor vikt vid att skapa gemensamma resultat genom att vara lösnings- och förbättrings-orienterad. Goda kommunikationsegenskaper skriftligt och muntligt i svenska är ett krav. Du måste också ha B-körkort.
Meriterande med truckkort och lastbilskörkort.

Om arbetsgivaren:

TCR Sverige är en del av TCR Group som leasar ut, servar och utför underhåll på GSE (Ground Support Equipment) inom civil luftfart. Exempel på GSE är push back truckar, deiceingfordon, eldrivna fordon och bagagehanteringsutrustning. TCR är ett expansivt och snabbt växande företag som har ett 30-tal verkstäder och finns representerade på ett 80-tal flygplatser i Europa samt Asien.
I Sverige finns TCR representerade på tre flygplatser och står inför många spännande utmaningar så som utvecklande av befintligt verkstadskoncept.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se