Flexibelt extrajobb/beredskapstjänst som First Line Support till ReplyTo!

Flexibelt extrajobb/beredskapstjänst som First Line Support till ReplyTo!

Söker du ett väldigt flexibelt extrajobb vid sidan av dina studier eller din andra huvudsakliga sysselsättning? Då är beredskapstjänsten som First Line Support hos ReplyTo något för dig!

Information om uppdraget:

ReplyTo drivs av två systemarkitekter som tillsammans har 40 års erfarenhet av systemutveckling, varav drygt ett kvartssekel av systemintegration. ReplyTo erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom systemutveckling och IT-arkitektur med fokus på systemkommunikation och integration.

ReplyTo är relativt nystartat och under stark utveckling. Som företag strävar dom efter att skapa en kultur där dom värnar om varandra och deras kunder. Det är viktigt att kunderna känner sig nöjda med den service dom erbjuder och att de får en personlig kontakt. ReplyTo:s unika affärsidé är att göra tvärtemot vad som är vanligt i branschen, dom tar betalt när allting fungerar istället för när det krånglar. När kunden är nöjd mår dom som bäst, detta är the ReplyTo way eller som dom kallar det: Good for We!

I tjänsten som First Line Support övervakar och hanterar du larm som inkommer till deras egenutvecklade Control Center och genom felsökning identifierar du var i kommunikationskedjan felet har uppstått. Detta innebär bland annat:
  • Gradering av ärenden
  • Hantering i ärendesystem
  • Återkoppling till kunder via mail, i vissa fall telefon
Detta är en beredskapstjänst vilket innebär att du ska vara tillgänglig under hela passet, men jobbar aktivt med ärendena cirka 2h om dagen. Du och din kollega ansvarar tillsammans över att sätta upp ert schema och att se till att supporten är bemannad på veckodagar mellan 08-17.

Vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du blir anställd hos ReplyTo. Tjänsten planerar att starta i början av augusti 2022.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning
  • Har god datorvana
  • Har ett IT-intresse
  • Talar och skriver flytande på svenska
  • Är ansvarstagande, strukturerad och noggrann
Är det här en tjänst för dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: IT, IT-support, Supporttekniker, Systemutveckling, First Line

Sökord: IT, IT-support, Supporttekniker, Systemutveckling, First Line
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com