Flexibel student sökes som budbilschaufför!

Flexibel student sökes som budbilschaufför!

Studerar du eller har du en annan huvudsaklig sysselsättning? Har du B-körkort och är intresserad av att arbeta extra som budbilschaufför? Är du flexibel och kan komma in på kort varsel? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu budbilschaufförer som vill arbeta extra för kommande uppdrag. Arbetet består av att distribuera och hämta in gods samt transportera till och från kunder runt om i Göteborgsområdet med omnejd. Det är av vikt att du är flexibel då uppdrag kan komma in på kort varsel.

Det är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Arbetstider varierar så du bör kunna arbeta extra såväl vardagar som helger. Tjänsten är behovsanpassad men beräknas starta så fort rätt kandidat är funnen!

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsakligsysselsättning om minst 50% och vill arbeta extra. För att vara lämplig för tjänsten har du B-kort. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som budbilschaufför eller har vana av att till exempel köra skåpbil. Vidare är det oerhört viktigt att du är flexibel/anpassningsbar då vår kunds behov kan uppstå med kort varsel. Vi ser gärna att du är serviceinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten med ett fokus på säkerhet. Du skall även ha goda trafik- och fordonskunskaper!

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan! Ladda gärna upp ett giltigt studieintyg/registreringsintyg i samband med din ansökan. Urval sker löpande så sök redan idag!

Sökord: budbilschaufför, student, extrajobb, b-körkort, Bil

Sökord: budbilschaufför, student, extrajobb, b-körkort, Bil
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 6 apr 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com