Försäkringsrådgivare sökes i Göteborg!

Försäkringsrådgivare sökes i Göteborg!

Tycker du om att arbeta självständigt och med fokus på service? Är du noggrann och engagerad i ditt arbete? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

Som försäkringsrådgivare får du möjlighet att hjälpa kunder med deras försäkringsärenden främst i inkommande och till viss del utgående samtal samt mejl. Exempel på dina arbetsuppgifter kan vara att registrering och sortering, telefon- och mailkontakt med kunder, och fakturering.

Tjänsten ställer höga krav på en god problemlösningsförmåga och servicemedvetenhet. Målet är att kunden ska få en komplett rådgivning av försäkringar och förmåner inom framförallt området av marin.

Arbetstiderna är fördelade måndag-fredag mellan kl. 08.00-18:00 utifrån ett rullande schema. Tjänsten startar i maj t.o.m. september men vid gott resultat kan det finnas chans till förlängning.
Tjänsten inleder med en 2-3 veckors introduktion.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Har med fördel erfarenhet av service sedan tidigare; som kundtjänstmedarbetare, försäkringsrådgivare eller motsvarande.
  • Har kunskap eller ett större intresse av båtar.
  • Brinner för kundservice och att hjälpa kunden med sina frågor med målet att hitta en komplett försäkringslösning.
  • Du är kommunikativ, problemlösare och har förmågan att anpassa dig till kundens behov.
  • Har en tydlig drivkraft att lära och att utvecklas som person.
  • Är resultatinriktad och trivs med att arbeta mot tydliga mål.
  • Du går till jobbet med stort engagemang och har som mål att ha kul på jobbet - alla dagar.
Vi rekryterar och tillsätter löpande tjänsterna. Välkommen in med din ansökan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com