Företagsrådgivare/Innesäljare för direktrekrytering till Boomr

Företagsrådgivare/Innesäljare för direktrekrytering till Boomr

Vill du utvecklas inom försäljning och arbeta mot företag runtom i Sverige? Vill du arbeta på en arbetsplats som genomsyras av engagemang och gemenskap? Då bör du söka den här tjänsten!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en innesäljare till vår kund Boomr Trygghetsbyrån. Boomr erbjuder säkerhetstjänster, såsom brandskyddsutrustning, DNA-märkning och juridiska tjänster, till företag i Sverige. Boomr sitter i fräscha lokaler i Krokslätts Fabriker och är totalt ca 60 anställda.

I rollen som innesäljare kommer du i huvudsak att sälja säkerhetstjänster till företag i Sverige via telefon i första hand. Du kommer att tillhöra ett team om 15 andra säljkollegor. Hos Boomr är det högt i tak och en härlig gemenskap där de hittar på olika aktiviteter såsom resor, försäljningstävlingar, spa och kampsport. Boomr erbjuder även fortlöpande utbildningar för att ständigt utveckla sina medarbetare.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning direkt hos Boomr. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag - fredag 8:15-16:30. Tjänsten planerar att starta omgående och inleds med utbildningstillfällen.

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har ett stort engagemang och driv. Du har en idrottsbakgrund och är tävlingsinriktad. Vidare är du positiv och glad som person. Du trivs i en resultatorienterad miljö och att arbeta mot uppsatta mål.

Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av telefonförsäljning, gärna mot företag.
  • Utbildning inom försäljning, marknad eller annat relevant område.
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Telefonsäljare, Innesäljare

Sökord: Telefonsäljare, Innesäljare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com