Extrajobba som butiksmedarbetare på Elektroskandia!

Extrajobba som butiksmedarbetare på Elektroskandia!

Är du student och letar efter ett flexibelt och roligt extrajobb? Brinner du för försäljning och kundbemötande? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som är student och vill jobba extra som butiksmedarbetare på Elektroskandias butiker runtomkring i Göteborg. Du kommer huvudsakligen stå i kassan och hjälpa kunder med deras frågor men arbetsuppgifterna innebär även att packa upp varor och kundgods, som Elektroskandias kunder kommer in och hämtar upp.

Arbetstiderna är flexibla men oftast 6-14 eller 6-12 på vardagar. Vi ser gärna att du kan jobba 2-3 dagar i veckan. Butikerna ligger i Mölndal, City och på Hisingen och du kan komma att få jobba i alla butiker.

Detta söker vi:

Som person är du framåt, initiativtagande och serviceminded. Du gillar att sälja och sätter alltid kunden i fokus. Har du bakgrund eller intresse inom el är detta en klar fördel och tidigare erfarenhet av service är meriterande. Du som söker studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.

Låter detta som något för dig? Ta chansen och sök detta spännande extrajobb redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se