Erfaren CE-Chaufför sökes för heltidstjänst i Göteborg!

Erfaren CE-Chaufför sökes för heltidstjänst i Göteborg!

Är du en fena på att backa med släp? Då har vi det perfekta jobbet för dig. Vi erbjuder dig ett arbete med stort ansvar hos en väletablerad kund med chans till tillsvidaretjänst!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en CE-chaufför som är intresserade av att arbeta med distribution. Vår kund är ett stort nationellt företag inom lager och logistik. Arbetet består i att distribuera post och paket med utgångspunkt i Göteborgs-området. Då du kommer att ansvara för att lasta och lossa godset är det ett krav att ha truckkort A.

Arbetsdagarna är måndag-fredag och varierar mellan morgon- och kvällspass, eftersom bokning av pass kan ske med kort varsel är det viktigt att du är flexibel. Vi ser att du är serviceinriktad och mån om kunderna då det förekommer en del kundkontakt i arbetet.

Du blir anställd av StudentConsulting men jobbar hos vår kund som konsult. För rätt person finns det goda chanser att framöver bli anställd direkt av kund. Rekyrteringsprocessen är löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Du som hittat till denna annons har nu nyckeln in till några av Sveriges absolut ledande företag inom åkeribranschen. Genom StudentConsulting kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där du inte enbart kommer kunna utvecklas, du kommer också trivas under tiden!

Detta söker vi:

Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft förekommer.
För att vara lämplig för tjänsten har du haft ditt CE-körkort en tid, är en van chaufför och en mästare på att backa med släp!

Krav
  • Körkort med behörighet CE.
  • Digitalt förarkort
  • Ostraffad
  • Gymnasiekompetens
  • Truckkort A
Meriterande
- Utbildning inom ADR
- YKB
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 feb 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com