Engagerad servicetekniker sökes till växande industribolag.

Engagerad servicetekniker sökes till växande industribolag.

Nu söker vi dig som har koll på hydraulik och elektronik, är en praktisk problemlösare och som motiveras av stora maskiner och tekniska utmaningar. Låter det som du?

Information om uppdraget:

I rollen som servicetekniker på Junttan står dina uppgifter i:
  • Service av tunga anläggningsmaskiner på arbetsplatser runt om i Sverige, Norge, Danmark samt i egen verkstad.
  • Felsökning samt mekaniskt och elektriskt reparationsarbete.
  • Dokumentation av utfört/kommande servicearbete.
Som servicetekniker på Junttan arbetar du i regel 06.45 - 15.45 och är stationerad i Gunnilse, Göteborg. Rollen innebär en del resor, främst i Västragötaland men även i Norge, Finland och Danmark.

Detta söker vi:

För att passa för rollen tror vi att du tycker om att lära dig nya saker, är social och har ett stort intresse för allt vad mekanik innebär!

Krav:
  • Intresse för kundernas affärer och viljan att ge dem en positiv upplevelse
  • Minst ett års erfarenhet av mekaniskt, hydrauliskt och elektriskt arbete
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska
  • God datorvana
  • B-körkort
Meriterande:
  • Kunskap att läsa hydraulik- och elektronikscheman
  • Utbildning inom hydraulik och elektronik
Om arbetsgivaren:

Junttan specialiserar sig på design, tillverkning, marknadsföring och service av hydraulisk pålningsutrustning för grundläggning. Genom att arbeta nära grundläggningsföretag och geo-ingenjörer har Junttan aktivt utvecklat nya produkter och tagit hela segment framåt. Fabriken ligger i Kuopio som ligger 5 timmar norr om Helsingfors i Finland. De har servicecenter i Hyvinkää (Finland), Göteborg och Delaware (Usa). Omkring 95% av Omsättningen kommer från exportförsäljning och kunderna finns i mer än 40 länder runt om i världen. Junttan pålmaskiner är kända runt världen för sin höga kvalitet, pålitlighet och effektivitet. Junttan är ett familjeägt företag med 50 MEUR omsättning och ca: 200 medarbetare. De har stort fokus på tillväxt genom ständig utveckling och feedback från kunderna.

Sökord: Elektronik, Hydraulik, Mekaniker

Sökord: Elektronik, Hydraulik, Mekaniker
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 mars 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com