Elektronikmontör tillsvidareanställning

Elektronikmontör tillsvidareanställning

Har du ett brinnande intresse för teknik, elektronik eller mekanik? Vi söker just nu efter LIMABs kollega inom elektronikmontering!

Information om uppdraget:

Vår kund heter Limab och tillverkar lasersensorer och icke-kontaktmätningssystem.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera men främst rör det sig om montering, provning, felsökning samt manuell lödning av kretskort till bl. a. styrsystem.

Tjänsten kommer att starta så snart vi hittat rätt person, och vi tar givetvis hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag.

Anställningen startar som ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och uthyrd till vår kund.
Mycket goda möjligheter till tillsvidareanställning om alla parter är nöjda.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har goda kunskaper inom montering, samt förståelse för elementära samband samt termer som används i yrket.
Främst efterfrågas erfarenhet av:
  • Komponentmontering på kretskort
  • Prövning och felsökning av elektronik
  • Lödnings kunskaper
Vi ser gärna att du som söker har gymnasial utbildning inom elektronik, eller annan teknisk utbildning.
Då du kommer att arbeta i ett team så ser vi att det är av yttersta vikt att du är social, flexibel samt har lätt för att samarbeta.

Låter det intressant? Vänligen anmäl ditt intresse redan idag då vi intervjuar kandidater löpande.

Om arbetsgivaren:

LIMAB grundades för mer än 30 år sedan och har en lång tradition att utveckla lasersensorer och icke-kontaktmätningssystem. Verksamheten startades 1979 och LIMAB har sedan dess utvecklats till en världsledande inom laserbaserade sensorer och system för mått och defektmätningar.
Vi är specialiserade på mätsystem och sensorer för industriella applikationer, främst för att stödja våra kunder för att förbättra produktkvaliteten och minska tillverkningskostnaderna. Idag har vi kunder på alla kontinenter och erbjuder modernaste system till ett stort antal applikationer.
Vi fokuserar idag på fyra affärsområden, nämligen metallindustrin, byggnadsmaterialindustrin, träindustrin och vägprofilering.
Huvudkontoret är baserat i Göteborg, Sverige, och vi har dotterbolag i Storbritannien, Tyskland och USA. På andra marknader representeras vi av certifierade partners för försäljning och kundsupport.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com