Ekonomiassistent sökes till Sjöson!

Ekonomiassistent sökes till Sjöson!

Är du driven och engagerad och vill utvecklas inom ekonomi? Vill du arbeta i en bred och omväxlande ekonomiroll där den ena dagen inte är den andra lik? Då bör du se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Ekonomiassistent på heltid till vår kund Sjöson. Sjöson är en koncern som består av flertal rörelsebolag. Olika verksamhetsinriktningar men med en gemensam vilja att lönsamt växa och utvecklas i samtliga perspektiv tillsammans med våra medarbetare och kunder. Den totala årsomsättningen landar i dagsläget på ca 540 MSEK med lönsamhet.

Du kommer tillhöra ekonomiavdelningen och arbeta i team om 4 andra kollegor. Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat innefatta:
  • Löpande redovisning med ansvar för leverantörs och kundreskontra
  • Registrering av fakturor till olika bolag inom koncernen
  • Avstämning bankkonto
  • Kontakt med leverantörer och kunder
  • Enklare rapportering
Tjänsten är dynamisk och kan ibland innefatta administrativa arbetsuppgifter för den gemensamma trivseln.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos Sjöson. Arbetstiderna är förlagda på kontorstid med möjlighet till flextid. Tjänsten är planerad att starta efter årsskiftet eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Det är även meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller har erfarenhet av att jobba i olika affärssystem.

Som person ser vi att du är framåt och har lätt till att ta för dig och ansvara över dina arbetsuppgifter. Du har en serviceinriktad, lösningsorienterad och proaktiv inställning. Du har ett driv till att utvecklas och har förmågan att snabbt ta dig an nya arbetsuppgifter på ett noggrant och självständigt sätt. Vidare använder Sjöson olika affärssystem i koncernen, därav är det till stor fördel om du har systemvana och har lätt att förstå ur ett användarperspektiv hur nya system fungerar.

Stämmer ovanstående in på dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com