Ekonomiassistent sökes!

Ekonomiassistent sökes!

Har du erfarenhet inom ekonomi och söker en spännande och givande tjänst inom området? Är du dessutom nogrann och gillar att ta ansvar? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Teknotrans är en kvalitetssäkrad översättningsbyrå som levererar professionella översättningar på nästan världens alla språk. De söker nu en ekonomiassistent som kan stötta den ordinarie personalen hos dem.

Tjänsten är på deltid och du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som bl.a. fakturering, bokföring och redovisning samt övrigt förekommande ekonomiadministration.

Kontoret ligger i Västra Frölunda och dina arbetstider kommer vara ca 8-17.

Detta söker vi:

Vi söker dig som läst företagsekonomi på högskola eller universitet. Du bör ha viss arbetserfarenhet inom området samt kunskap inom bokföringsprogram. Vidare är du en noggrann och ansvarstagande person som inte är rädd för att ta tag i nya arbetsuppgifter. Vi ser även att du är driven och har en positiv inställning till ditt arbete.

Låter denna tjänst som något för dig? Tveka inte att sök redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se