Ekonomiassistent på 80% till Kontrollmetod

Ekonomiassistent på 80% till Kontrollmetod

Är du en noggrann, prestigelös och självgående person med ett intresse för ekonomi och administration? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en ekonomiassistent till vår kund Kontrollmetod, som är ett litet familjeägt företag med 8 medarbetare och som ligger i Sisjöns industriområde i Göteborg.
Kontrollmetod ingår i Axsongruppen, en bolagsgrupp som marknadsför utrustning, tillsatsmaterial och tillbehör för lödning, svetsning, skärning samt materialprovning och mätning. Totalt omsätter bolagsgruppen ca 200 miljoner kronor och har 55 medarbetare. Läs gärna mer på www.kontrollmetod.se

Som ekonomiassistent består dina arbetsuppgifter av löpande bokföring, hantering av kund- och leverantörsreskontra på flera olika bolag i koncernen, in- och utbetalningar, säljstöd, telefon samt övriga administrativa och kontorsrelaterade uppgifter.

Kontrollmetod erbjuder dig en plats i ett väletablerat företag med familjär företagskultur. Fördelen med att jobba i ett mindre bolag är att arbetsuppgifterna kan komma att variera utifrån verksamhetens behov och du får möjlighet att påverka din egen tillvaro.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos vår kund Kontrollmetod. Tjänsten är ett vikariat på 80% och planerar att starta i december och kommer sträcka sig över minst ett år. Arbetstiderna är förlagda under kontorstid och du kommer arbeta på deras kontor i Sisjön.

För den här rekryteringsprocessen krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har:
  • Erfarenhet av grundläggande ekonomiarbete
  • Gymnasial utbildning inom företagsekonomi
  • God datorvana
  • God vana av Microsoft Office-paketet, främst Excel
Det är meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet Pyramid Business Studio.

I rollen som ekonomiassistent ser vi att du är ansvarsfull och driven då arbetet planeras självständigt för att hålla satta tidsplaner mot myndigheter och moderbolaget. Du är prestigelös och har ett sinne för ordning och reda. Vidare tror vi att du är positiv, social och gillar att sprida god stämning omkring dig. För denna rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Stämmer detta in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 nov 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com