Driven projektledare sökes för omgående uppdrag inom logistik

Driven projektledare sökes för omgående uppdrag inom logistik

Tillsammans med vår kund så letar vi efter en projektledare till ett omgående uppdrag - med syftet att bidra till ett mer hållbart logistikarbete. Låter detta som något för dig? Läs då vidare nedan!

Information om uppdraget:

Vår kund jobbar bl.a. med optimering av logistikflöden och ditt uppdrag som projektledare kommer vara att driva igenom detta förbättringsarbete genom att samla in material hos olika kunder i Göteborgsområdet - och revidera detta material utifrån vår kunds önskemål. Du kommer att vara med i det viktiga arbetet att utforma en ny logistikstrategi för en mer hållbar logistik. En del av arbetet sker ute hos kunder, men största delen av arbetet kommer att vara administrativt genom telefon och mailkontakt. Du utgår ifrån vår kunds kontor på Hisingen.

Uppdraget är på 3 månader med stor chans till förlängning efter uppdragets slut. Du kommer vara anställd som konsult av oss på StudentConsulting under dessa tre månader. Arbetet är förlagt på vardagar med tiderna 7-16.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en talang inom organisering. Du gillar struktur, ordning och reda och lämnar inget åt slumpen. Du är driven, framåt och gillar att leverera resultat. Då jobbet innebär mycket kundkontakt är även din kommunikativa sida av största vikt. Vi söker dig som besitter en utbildning inom logistik och det är även meriterande med erfarenhet inom branschen. Det är dessutom meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledarskap eller projektledning på något sätt.

Utöver detta behöver du även uppfylla följande kriterier:
  • Goda kunskaper i att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift
  • Goda kunskaper inom Officepaktet
  • B - Körkort
Stämmer denna beskrivning in på dig? Tveka då inte att söka på annonsen direkt - vi intervjuar löpande!

Har du några frågor kring tjänsten? Maila gärna ansvarig rekryterare på magnusson.jessica@studentconsulting.com

Sökord: Ledarskap, Optimering, Logistikflöden, Logistik, Projektledare

Sökord: Ledarskap, Optimering, Logistikflöden, Logistik, Projektledare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 26 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com