Driftschef till Primär i Väst!

Driftschef till Primär i Väst!

Har du erfarenhet av fastighetsförvaltning och trivs att arbeta ute hos kund? Söker en ny utmaning och vill ingå i ledningsgruppen? Då har vi en spännande tjänst med ansvar för en av Primärs största kunder.

Information om uppdraget:

Som driftchef på Primär har du en viktig roll i att leda ett utförande- och funktionsavtal inom tågstations underhåll och infraleverans. Du ansvarar för att arbetsleda och driva ett team bestående av 6 direktrapporterande medarbetare. Du rapporterar till operativ kontraktschef och kommer att ingå i ledningsgruppen för affärsenheten. Medarbetarna är lokaliserade på 6 olika orter varför du också leder dem på distans samt reser regelbundet för att träffa dem och kunden fysiskt.

I rollen som driftschef ansvarar du för leveransen gentemot kund både vad gäller förvaltning, uppföljning och utveckling. Du har bl.a. ansvar för att:
  • Säkerställa att rutiner, struktur och processer för hur verksamhetens fastighetsdrift efterlevs.
  • Genomföra avstämningsmöten med kund samt leverera rapporter/statistik utifrån våra verksamhetssystem.
  • Budget- och resultatansvar.
  • Projektledning.
  • Personalansvar och arbetsmiljöansvar vilket bl.a. innebär att arbetsleda, motivera och utveckla medarbetare.
  • Medarbetarnöjdhet och kundnöjdhet är våra viktigaste nyckeltal som vi hela tiden följer upp.
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Primär. Tjänsten är på heltid, Tillsvidareanställning och planeras att starta så snart som möjligt. Placering är vid Primärs huvudkontor i Göteborg.

Detta söker vi:
  • Vi söker dig som har relevant utbildning inom fastighetsförvaltning eller teknik
  • Du har en bred kompetens och tidigare erfarenhet inom fastighetsförvaltning
  • Du har erfarenhet och kompetens av arbetsledning inom verksamhet för fastighetsdrift/-förvaltning/-skötsel
  • B-körkort är ett krav då det förekommer resor i tjänsten
Din förmåga att samarbeta är god, du är lyhörd och brinner för att skapa relationer såväl internt som externt. Vidare är du strukturerad vilket innebär att du planerar, organiserar och prioriterar arbetet för att nå gemensamma mål och åstadkomma resultat. Känslan för Service, Proaktivitet och Affärsmannaskap kan vara avgörande för att just du får tjänsten.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om arbetsgivaren:

PRIMÄR är en koncern bestående av Primär Service Management, Primär Fastighetsförvaltning och Primär Lokalvård.
Primär som koncern är tillräckligt stor för att ha resurser att leverera till alla typer av kunder, men tillräckligt små för att vara kundnära och flexibla över hela Sverige. Vi är både specialister och generalister - våra olika verksamhetsområden ligger i framkant inom sina respektive områden - oavsett om det handlar om kaffe på jobbet, specialiststäd, ventilation eller att installera koaxial/fiberkabel från vår teknikavdelning.
PRIMÄR har sedan starten 1987 vuxit till ett rikstäckande bolag och är idag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag. För närvarande är vi ca 800 anställda och omsätter närmare 700 Mkr. Vårt huvudkontor finns i Göteborg men vi är verksamma i stora delar av landet.

Sökord: Driftchef, Objektsansvarig, Fastighetsförvaltare, Fastighetstekniker, Renhållning

Sökord: Driftchef, Objektsansvarig, Fastighetsförvaltare, Fastighetstekniker, Renhållning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com