Divine Chocolate Scandinavia/The House of Fair Trade söker säljare!

Divine Chocolate Scandinavia/The House of Fair Trade söker säljare!

Vill du jobba med choklad och Fairtrade? Brinner du för kundkontakt och försäljning? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en driven säljrepresentant till Divine Chocolate Scandinavia AB/The House of Fair Trade i Göteborg som är ett import- och grossistföretag. Deras sortiment består bland annat av chokladprodukter, inredning, barnprodukter, smycken samt diverse livsmedelsprodukter och deras kunder är bland annat inom dagligvaruhandeln och inredningsbutiker. Här kommer dina främsta arbetsuppgifter vara försäljning mot både nya och befintliga kunder. I rollen kommer du aktivt arbeta med att söka efter nya kunder, boka möten samt genomföra möten ute hos kund. Du kommer även att planera och genomföra olika mässaktiviteter, göra marknadsanalyser och prisberäkningar inom dina produktsegment. Då det är ett litet och familjärt bolag kommer även diverse administrativa arbetsuppgifter ingå i din roll så som kundservice och orderhantering.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar med kontorstider och du kommer ha en fast månadslön utan provision.
Tjänsten är på heltid där du kommer bli direkt anställd hos Divine Chocolate. Tjänsten inleds med en provanställning och har för avsikt att övergå till en tillsvidareanställning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett naturligt driv och ett stort engagemang för allt du tar dig ann. Du har ett stort intresse för relationsskapande försäljning och brinner för fairtrade. Då bokning och genomförande av kundbesök är den huvudsakliga delen av arbetet tror vi att du trivs med att arbeta självständigt, tar egna initiativ och har ett stort driv. Tidigare erfarenhet av försäljning och då gärna mot återförsäljare är meriterande och även erfarenhet inom livsmedelsindustrin men det är ej krav.

Krav för tjänsten är:
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i engelska då företagets ledning är engelsktalande.
Låter det här som ditt nästa steg i karriären? Sök redan idag då intervjuer hålls löpande och rollen kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat!

Sökord: Säljrepresentant, Accout Manager, säljare, försäljning, kundservice

Om arbetsgivaren:

Divine Chocolate Scandinavia AB är ett import- och grossistföretag i Göteborg som säljer diverse chokladprodukter till dagligvaruhandeln. De tror på en värld av rättvis handel och erbjuder därför Nordens bredaste utbud av Fair Trade-produkter. Tillsammans med en majoritet av deras leverantörer är de en del av Världsrättsorganisationens (WFTO) paraplyorganisation. Som medlemmar åtar de sig att följa WFTO: s 10 principer för rättvis handel med målet att skapa förbättrade arbets- och levnadsvillkor för odlare och anställda i utvecklingsländer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se