Distributionsförare med C-kort sökes till EB Road Cargo

Distributionsförare med C-kort sökes till EB Road Cargo

Är du redo för nästa utmaning som C-chaufför? Söker du en tjänst med bekväma arbetstider? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi distributionsförare som är redo för ett spännande och roligt uppdrag hos vår kund EB Road Cargo i Göteborg. Du kommer transportera och leverera varor och gods till kunder i Göteborg med tung lastbil, och vi söker därför dig med C-behörighet.

EB Road Cargo är ett av Sveriges större privatägda åkerier. De har kontor på 12 platser runt om i Sverige. Med ca 350 anställda förfogar företaget över ca 400 fordon. De värdesätter ett trevligt sätt, naturlig känsla för kvalité, lojalitet och samarbetsförmåga.

Tjänsten är på heltid med start i juni. Du arbetar måndag-fredag kl. 07-16. Då behovet av din hjälp är som störst under semesterperioden juni-augusti är det viktigt att du kan arbeta hela denna period. Det finns även möjlighet till fortsatt anställning efter sommaren.

Detta söker vi:

Precis som Road Cargo värdesätter du kvalité, samarbete och positivitet. Oavsett om du är nyexaminerad C-chaufför eller har flera års erfarenhet som lastbilsförare är du intressant för oss. För att vara aktuell för tjänsten måste du dock ha C-kort, YKB och god förmåga i svenska i tal och skrift.

Är det dig vi beskriver så skicka in din ansökan direkt! Vi kommer nämligen stänga ner annonsen så fort vi hittat rätt kandidat.

Sökord: C-chaufför, Lastbilsförare, Distributionsförare, Heltid, Göteborg

Sökord: C-chaufför, Lastbilsförare, Distributionsförare, Heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com