Däckskiftare sökes för säsongsuppdrag!

Däckskiftare sökes för säsongsuppdrag!

StudentConsulting söker nu dig som vill jobba med däckskifte på Däckia under fem veckor! Har du ett stort bilintresse och vill jobba heltid med detta? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu däckskiftare till Däckias verkstad i Partille. Du kommer jobba under säsongens däckbyten och hjälpa kunder att byta från sommardäck till vinterdäck på deras bilar. Du kommer att jobba i team med erfaren personal och skifta ca 3 bilar/timme och person. Arbetstiderna är 9-18, mån-fre under veckorna 43-47.

Du kommer att vara anställd som konsult hos StudentConsulting.

Detta söker vi:

Detta jobb passar dig som gillar ett högt tempo och ett fysiskt krävande arbete. Du är effektiv men noggrann och har ett stort bilintresse. Du har erfarenhet av däckskifte sedan innan och innehar B-körkort. Du trivs med kundkontakt och jobbar bra både i grupp och självständigt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se