C-chaufförer sökes till flyttfirma för långsiktigt uppdrag!

C-chaufförer sökes till flyttfirma för långsiktigt uppdrag!

Är du chaufför med C-behörighet och är redo för nya utmaningar? Vill du ha en aktiv arbetsdag och är nyfiken på vad arbetet på en flyttfirma kan innebära? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För vår kund Movares räkning söker vi nu efter en pigg och alert flyttperson med C-körkort. Movare är Västsveriges ledande flyttfirma som dagligen arbetar med att hjälpa organisationer att genomföra sina flytt- och förändringsplaner.

Din arbetsdag kommer du att tillbringa ute med att hjälpa kunder med deras flytt. Du kör lastbilen till och från adressen men du spenderar som mest tid med att lasta kartonger, möbler och andra produkter. Du kommer att jobba i ett sammansvetsat team med högt i tak som dagligen hjälps åt för att leverera den bästa kundservicen.

Tjänsten är på heltid med omgående start. Arbetstiderna är ca 07.30-16.30. För dig som gör ett bra jobb kommer tjänsten vara långsiktig.

Detta söker vi:

Vi söker dig med en positiv grundinställning och härlig energi som trivs i en miljö med högt tempo och fysiska arbetsuppgifter. Du är utåtriktad, förstår vikten av ett gott bemötande gentemot kunder/dina kollegor och känner ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Krav för tjänsten är att du:
  • Har C-körkort
  • Har giltigt YKB
  • Har god lokalkännedom i Göteborg med omnejd
  • Har god fysik
  • Hanterar svenska väl i såväl tal som i skrift
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att prata mer med dig!

Sökord: Lastbilsförare, Flyttpersonal, C-chaufför, Göteborg, Flyttarbete

Sökord: Lastbilsförare, Flyttpersonal, C-chaufför, Göteborg, Flyttarbete
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com