Butikssäljare sökes på heltid till fotobutik!

Butikssäljare sökes på heltid till fotobutik!

Har du ett intresse för bild och foto samt erfarenhet av att jobba med kundbemötande? Vill du arbeta som butikssäljare på heltid i centrala Göteborg? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

För Götaplatsens Foto´s räkning söker vi en butiksmedarbetare på heltid. I rollen som butikssäljare är det din arbetsuppgift att vägleda och hjälpa kunderna att hitta rätt produkter utefter dess behov. Det är din uppgift att ta emot kunderna som kommer in i butiken, lyssna in och demonstrera aktuella produkter. Du kommer därmed vara butikens ansikte utåt. Mertiden kommer du sälja kameror, optik, kikare o dess tillbehör.

Arbetstiderna kommer variera och är förlagda under butikens öppettider såväl vardagar som lördagar både dag och kvällstid. Räkna med att du är kommer jobba 1-2 lördagar i månaden.

Detta söker vi:

Vi söker dig är kommunikativ, hjälpsam och som brinner för att erbjuda kunden service utöver det vanliga. Du trivs med att ta egna initiativ, tycker om att stå i centrum och ta kontakt med nya människor.
För att passa i rollen har du:
  • Ett intresse för bild och foto.
  • Tidigare erfarenhet av att jobba med kundbemötande, gärna från butik.
  • Ett tekniskt intresse och följer med i teknikens framfart inom fotografering.
  • Antingen en utbildning inom fotografering eller så är du egenlärda.
Det är mycket meriterande om du har kunskaper i Photoshop och fotograferar analogt/digitalt på fritiden.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag då intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat!

Sökord: Butikssäljare, Photoshop, kundbemötande, försäljning, kundservice

Om arbetsgivaren:

Götaplatsens Foto är en riktig fotobutik mitt i centrala Göteborg med personlig service. I deras butik hittar du ett stort sortiment av kameror, kikare och tillbehör. Utöver detta har de egen produktion av bilder och bildprodukter. Allt ifrån framkallning och papperskopior till fotomuggar, canvastavlor och kalendrar finns bland deras tjänster. Företaget har funnits sedan 1965.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se