Butikschef sökes till Hästens Sängar i Göteborg!

Butikschef sökes till Hästens Sängar i Göteborg!

Letar du efter ett omväxlande och ansvarsfullt arbete där du får nyttja dina kunskaper inom försäljning och ledarskap? Då har vi jobbet för dig! Hästens sängar letar efter en butikschef till kommande butik i Göteborg!

Information om uppdraget:

Hästens mål är att förbättra människors livskvalitet och de söker därför en butikschef till deras kommande butik i Göteborg. Du och ditt team kommer att driva försäljningen och skapa den bästa möjliga miljön för att kunderna ska uppleva kvalitetssömn. Detta gör ni genom att erbjuda en service i världsklass som är i linje med varumärkes premiumidentitet. Butikschefen har det centrala ansvaret för butikens intäkter och lönsamhet.

Huvudsakliga ansvarsområden
  • Driva försäljningen och laget för att överträffa mål
  • Skapa och hantera ett litet, högpresterande lag på 3-4 personer
  • Se till att kunderna är nöjda och sträva efter att bygga långsiktiga relationer
  • Driva och stödja affärsverksamheten samt hitta nya affärsmöjligheter utöver dessa
  • Vara en ambassadör för Hästens varumärke, att alltid representera företaget och varumärket på ett professionellt sätt
  • Hantera marknadsföring i linje med Hästens globala varumärkesidentitet
  • Hantera alla butikshanteringsuppgifter och processer på ett effektivt sätt (t.ex order, leverans och lager)
Start för tjänsten är 1 september och arbetstiderna är varierande. Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer få en anställning direkt hos Hästens Sängar.
I tjänsten ingår 4 resdagar i månaden där du åker till Köping och träffar kollegor från hela värden och får internutbildning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är driven, handelskraftig och motiverande. Du utmärker dig genom din starka drivkraft och professionalism samtidigt som du motiveras av goda resultat och laganda. Du har ett utpräglat affärstänk och trivs i en roll där du får skapa och förvalta trygga relationer till dina kunder.
Som person ska du vara ansvarstagande, strukturerad och effektiv. Du är även säljfokuserad, driven och initiativrik. Självklart har du lätt för att kommunicera med andra människor, vare sig det är med kunder, medarbetare eller leverantörer.
Meriterande är om du har en utbildning inom detaljhandeln, ekonomi eller tidigare erfarenhet från försäljning men det är inte ett krav. Ett krav är mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Ett krav är även att du kan börja den 1 september. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För Hästens är det viktigt att du är en handelskraftig person som motiverar din personal och driver både butiken och teamet framåt.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person så vänta inte - skicka in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren:

Sedan 1852 har Hästens åtagit sig att skapa den bästa sömnen. De skickliga hantverkarna på vår fabrik i Köping har raffinerat vårt arbete i generationer. Varje säng är skräddarsydd och tillverkad för hand med endast de bästa naturliga materialen. Skillnaden ligger i detaljerna och vår strävan är att ge den mest vilsamma sömnen. Med verksamhet i 37 länder och över 270 partners i Europa, Asien och USA har det lilla familjeägda företaget vuxit till en global producent och återförsäljare av premiumsängar.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se