Brevbärare sökes för extra arbete!

Brevbärare sökes för extra arbete!

Studerar du eller har du en annan huvudsaklig sysselsättning? Gillar du ett varierat arbete? Trivs du med att arbeta i utomhusmiljö? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi studenter som vill arbeta extra som brevbärare. Arbetet består av att sortera samt att transportera och distribuera post och paket runt om i Göteborgsområdet med omnejd. Detta kan med fördel göras via cykel, elbil eller bil så du bör ha B-körkort och god körvana. Du bör även trivas med att arbeta utomhus och i en fysisk roll.

Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Arbetstiderna varierar men vi söker främst dig som är tillgänglig dagtid vardagar. Det är även av vikt att du är flexibel då uppdrag kan komma in på kort varsel. Tjänsten är behovsanpassad men beräknas starta så fort rätt kandidat är funnen!

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsakligsysselsättning om minst 50% och vill arbeta extra. För att vara lämplig för tjänsten har du B-körkort. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som brevbärare, budbilschaufför eller liknande. Vidare är det oerhört viktigt att du är anpassningsbar då vår kunds behov kan uppstå med kort varsel. Vi ser gärna att du är serviceinriktad, noggrann och klarar av att hålla ett högt tempo. Du ska trivas med att arbeta utomhus och bör ha god fysik!

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan. Ladda gärna upp ett giltigt studieintyg/registreringsintyg i samband med din ansökan. Urval sker löpande så sök redan idag!

Sökord: Chaufför, Brevbärare, Student, Budbil, Service

Sökord: Chaufför, Brevbärare, Student, Budbil, Service
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com