Bemanningskoordinator för vikariehantering hos StudentConsulting på 60%

Bemanningskoordinator för vikariehantering hos StudentConsulting på 60%

Är du målinriktad och driven? Tycker om att arbeta med service, högt tempo och med snabba puckar? Vi söker nu en engagerad bemanningskoordinator till StudentConsulting för långsiktigt uppdrag.

Information om uppdraget:

Tjänsten som bemanningskoordinator innebär främst att arbeta i vår morgonjour med utbokning av lärarvikarier samt att hjälpa skolor med deras personalbehov. Du kommer i tjänsten ha daglig kontakt med våra lärarvikarier och kunder och ha ansvar över banningsarbetet.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat:
  • Arbete i vårt bemanningssystem med schemaläggning och utbokning av lärarvikarier
  • Telefon- och mailkontakt med lärarvikarier och kunder
  • Assistera kundansvarig och rekryterare
  • Stöttning vid rekrytering och ärendehanting
Även andra administrativa uppgifter kan förekomma.

Tjänsten är på 60%, måndag - fredag kl 06.00 - 10.30 (tiderna kan komma att justeras).
Du kommer att ingå i team om 4 personer som består av kundansvarig, rekryterare samt personalassistent.

Uppdraget är långsiktigt och startar under Mars månad med uppehåll under sommaren (vecka 25-32) och lovdagar då skolorna håller stängt.

Tjänsten startar med introduktion där du går bredvid annan kollega. Därmed krävs ingen tidigare erfarenhet av liknande uppgift.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken. Meriterande är även god telefonvana.

Du kommer att ha huvudansvar över vår morgonjour och därmed är det av stor vikt att du trivs med att arbeta självständigt och strukturerat.
Din datavana ska vara mycket god och du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Tempot är ofta högt, därför tror vi att du trivs att arbeta intensivt och har god förmåga att våga fatta snabba egna beslut. I gengäld trivs du med att snabbt se resultat av din arbetsinsats. Vi tror att du har ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang kommer vara en god representant för StudentConsulting. Du brinner för att ge service till kunder och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig. Vill du bli vår nästa kollega och arbeta med branschens nöjdaste kunder? Sök tjänsten som bemanningskordinator redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se