B-chaufförer sökes för utkörning av matkassar

B-chaufförer sökes för utkörning av matkassar

Är du student och vill jobba extra med att köra ut matkassar? Har du B-körtkort och vana av att köra bil i Göteborg? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort nationellt företag inom lager och logistik.

Arbetet innebär att köra ut matkassar till kunder runt om i Göteborg. Detta görs på måndagkvällar 16.15-21.15 och du bör därför vara tillgänglig för jobb då. Utöver måndagar finns det möjlighet att jobba fler dagar i veckan, men då med leverans/hämtning av andra typer av varor. Jobbet sträcker sig över sommaren och därefter. Varje arbetspass utgår från vår kunds terminal i Högsbo. Uppdraget startar så fort vi hittat rätt kandidat.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Köra ut matkassar till kunder runtom i Göteborg
  • Ge transportservice gentemot kunder, dvs hämta/leverera gods
  • Sortera, packa, lossa och lasta gods.
Innan uppstart av tjänsten är du med på ett pass som upplärning.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1 år kvar på dina studier och ser långsiktigt på denna tjänst.

Detta söker vi:

Du som söker måste ha B-körkort, stor vana av bilkörning i Göteborg, bra lokalkännedom och gärna tidigare erfarenhet av arbete som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. För att vara aktuell för tjänsten krävs det även att du studerar eller har en annan sysselsättning. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Låter det intressant? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Du kommer vara anställd hos StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se