Arbeta extra som orderplockare!

Arbeta extra som orderplockare!

Vill du ha ett roligt extrajobb framöver? Vi kan nu erbjuda ett spännande, fartfyllt och riktigt roligt lagerarbete till dig som har det där lilla extra!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu engagerade och drivna studenter som vill arbeta extra inom orderplock.

Vår kund är ett distributionscenter som arbetar med allt ifrån lagerhållning till distribution till plock och pack. Dina arbetsuppgifter kommer vara plock och pack av varor samt andra sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på ett lager. Lagret är beläget i Askim i Göteborg.

Tjänsten är på deltid och arbetstiderna är 08:00-17:00 på vardagar, men även vissa kvällspass kan förekomma. Uppdraget inleds med en upplärning där du introduceras i arbetsuppgifterna.

För detta uppdrag anställs du av oss på StudentConsulting och arbetar hos vår kund som uthyrd konsult. På arbetsplatsen finns arbetsledare, men din konsultchef på StudentConsulting är ansvarig för din anställning och frågor rörande denna.

Detta söker vi:

Du är lyhörd för feedback, samarbetsvillig och arbetar lika bra i grupp som individuellt. Flexibilitet och noggrannhet värdesätts högt, liksom vikten av att vara engagerad och uthållig.

Under ditt arbetspass förekommer lyft och mycket handarbete, därför är det en fördel om du har god fysik. Ingen tidigare erfarenhet från lager krävs utan det viktigaste är att du är tävlingsinriktad och trivs av att arbeta i ett högt tempo med en hög grad noggrannhet. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

Krav för tjänsten är du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.

Platserna tillsätts löpande, så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: Lagermedarbetare, Orderplock, Plock och pack, Extra, Göteborg

Sökord: Lagermedarbetare, Orderplock, Plock och pack, Extra, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com