Ansvarsskadereglerare till Nordic Loss Adjusting AB

Ansvarsskadereglerare till Nordic Loss Adjusting AB

Är du jurist och har några års erfarenhet inom försäkringsbranschen? Vill du få möjlighet att arbeta i en bred roll med stort eget ansvar? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Ansvarsskadereglerare till vår kund Nordic Loss Adjusting med kontor i centrala Göteborg. Nordic Loss Adjusting AB (NLA) är ett fristående skaderegleringsbolag som på uppdrag av olika försäkringsgivare handlägger försäkringsskador.

I rollen som Ansvarsskadereglerare kommer du både självständigt och tillsammans med dina kollegor utreda och reglera ansvarsskador inom främst företags - och industriförsäkringssegmentet. Du kommer att tillhöra ett härligt team med god sammanhållning.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos NLA. Tjänsten är en tillsvidaretjänst och planerar att starta mitten på augusti.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en juristexamen samt några års erfarenhet av ansvarsskadereglering, gärna inom företagssektorn, alternativt har du arbetat några år som Biträdande jurist och har ett intresse för att specialisera dig inom ansvarsskador/försäkringar.

Som person ser vi att du är initiativtagande, självgående och analytisk. Du har ett strukturerat arbetssätt samt ett affärsmässigt och professionellt förhållningssätt mot kunder och arbetskamrater.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Sök då jobbet redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com