Anläggningspersonal sökes till 24Storage!

Anläggningspersonal sökes till 24Storage!

Vill du arbeta som anläggningspersonal i en ambulerande roll? Är du serviceminded, utåtriktad och flexibel? Vill du vara med på en spännande resa i ett växande företag? Då kan du vara den som vi söker till 24Storage!

Information om uppdraget:

Som anläggningspersonal på 24Storage är dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge kunderna en förstklassig service och se till att våra anläggningar är i toppskick. Här får du möjligheten att bli en del av ett team där vi har roligt tillsammans, ställer upp för varandra och är stolta över vad vi gör. Är du vår nya stjärna?

Arbetsuppgifter
 • Du säkerställer anläggningarnas standard vilket innefattar renlighet, funktion och tillgänglighet.
 • Du rapportera felaktigheter i vårt CRM system
 • Du kommer främst att utgå ifrån två av våra anläggningar i Göteborg. Utöver det kommer du att täcka upp i hela regionen på Västkusten vid behov.
 • Du hanterar även försäljning och annan service gentemot våra kunder, både via telefon och på plats på våra anläggningar.
För att lyckas i rollen
 • Du är händig och har en förmåga att kunna åtgärda lättare fel, exempelvis byta lysrör och sätta upp skyltar.
 • Du är initiativtagande, utåtriktad och flexibel med sprudlande energi
 • Du lösningsorienterad
 • Du trivs i ett klimat där det händer mycket och i en organisation där nya idéer och förbättringsförslag välkomnas
 • Du är serviceminded, social och du kan uppskatta att jobba både ensam och med andra
 • Du talar och skriver svenska obehindrat
 • Du har B-kökort och gillar att köra bil
Tjänsten är på heltid med start omgående. Arbetstiderna är måndag-fredag, i undantagsfall kan helger och kvällar förekomma. Kollektivavtal Svensk Handel och Unionen.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är B-körkort ett krav. Viktigt att du även är händig och har en förmåga att kunna åtgärda lättare fel, exempelvis byta lysrör och sätta upp skyltar. Som person är du är initiativtagande, utåtriktad och flexibel. Vi ser gärna att du är kreativ, innovativ och lösningsorienterad. Du trivs i ett klimat där det händer mycket och i en organisation där nya idéer och förbättringsförslag välkomnas. Vidare är du serviceminded, social och har ett eget driv. Du talar och skriver svenska obehindrat. Vill du vara med på en spännande resa med ett växande företag? -Ansök redan idag!

Om arbetsgivaren:

24Storage grundades 2015 strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för privatpersoner och företag att hyra förråd. Vi utvecklar nästa generations self-storage genom att kombinera e-handel, smarta och uppkopplade anläggningar och utveckling av en egen mjukvara. Vi erbjuder över 9 000 förrådsutrymmen fördelat på 23 anläggningar runt om i Sverige. 24Storage är idag näst störst i Sverige och siktar mot att bli ledande inom förrådslösningar.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se