Affärsutvecklare/Säljare sökes till Alfasoft!

Affärsutvecklare/Säljare sökes till Alfasoft!

Vill du växa i rollen som säljare och affärsutvecklare? Har du dessutom en högskoleutbildning och en förståelse för den akademiska sektorn? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en säljare till vår kund Alfasoft. Alfasoft är en distributör av tekniska mjukvaruprogram inom forskning och utveckling. Alfasofts produkter syftar till att bidra till tillväxt, utveckling och ökad konkurrenskraft hos sina kunder, som främst är företag eller institutioner inom forskning och utveckling.

I rollen som Affärsutvecklare/säljare kommer du ansvara för att bygga upp och underhålla professionell kontakt med Alfasofts kunder, som i stor utsträckning består av Universitet och Högskolor samt den statliga sektorn. Med telefon och mejl som främsta verktyg kommer du att söka nya kunder för att vidareutveckla försäljningen utav EndNote och NVivo, som är marknadsledande mjukvaror inom sin nisch och som används av miljontals forskare. Du kommer även följa upp befintliga kunder och klargöra möjligheterna för att utöka samarbetet med varje kund, detta genom att skapa nya erbjudanden som bygger på kundens behov och önskemål.

Du kommer att tillhöra ett internationellt team som består av produktchef, säljare, supporttekniker samt kursledare. Du kommer arbeta tätt med produktchefen i Göteborg och med stöttning av produktchefen kommer du även arbeta med olika säljkampanjer och aktiviteter. På sikt finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter i arbetsrollen.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos Alfasoft. Arbetstiderna är förlagda på kontorstid med möjlighet till flextid.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen krävs det att du har ett starkt driv och intresse för försäljning, har du erfarenhet från försäljning av mjukvara/data/IT är detta mycket meriterande. Du har en eftergymnasial utbildning och förståelse för den akademiska sektorn. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska samt engelska i såväl tal som skrift . Det är även meriterande med kunskaper i norska och danska.

Som person ser vi att du är framåt och har lätt att ta för dig och ansvara över dina arbetsuppgifter. Du har ett driv till att utvecklas och har förmågan att ta dig an dina arbetsuppgifter på ett noggrant och strukturerat sätt. Du har ett affärssinne och är målinriktad samt har lätt för att skapa och bevara goda relationer i ditt arbete. Vidare är du uthållig i långa säljprocesser och har ett öga för detaljer.

Stämmer detta in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Affärsutvecklare, Sälj, Account Manager, Forskning, Säljare

Sökord: Affärsutvecklare, Sälj, Account Manager, Forskning, Säljare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com