Administrativ assistent på deltid sökes till Specsavers!

Administrativ assistent på deltid sökes till Specsavers!

Är du en person som trivs med siffror och i en administrativ roll? Är du tillgänglig för ett flexibelt deltidsjobb på 50% mellan april t.o.m. juni? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker just nu en administrativ assistent till vår kund Specsavers kontor på Guldbergsvass i Göteborg. Specsavers är en av världens största optikerkedjor och har över 1500 butiker i 10 länder med 26 000 anställda. Dem söker nu en administrativt lagd person som kan hjälpa till med administrativa uppgifter mellan perioden april t.o.m. juni.

Arbetet handlar huvudsakligen om att registrera kunder och skapa fakturor i olika affärssystem. Informationen skall med noggrannhet registreras för att sedan skickas till en portal som skapar e-fakturor. Du kommer jobba med Excel samt inom specsavers egna system.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid vilket innebär att du får en anställning hos StudentConsulting men du kommer arbeta som konsult hos Specsavers. Du kommer att arbeta 50% i veckan och du har möjlighet att välja att arbeta halvdagar måndag-fredag eller heldagar tre dagar i veckan. Arbetet utförs under kontorstider. Start är 8 april och uppdraget förväntas pågå t.o.m. juni.

Detta söker vi:

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Det är viktigt att du som person är strukturerad, noggrann, ordningsam och har god datorvana. Du bör trivas med att hantera siffror och att utföra repetitiva uppgifter med noggrannhet. Det är meriterande om du har utbildning inom ekonomi, administration eller har utfört liknande uppgifter.

Låter tjänsten intressant? Sök då redan idag då intervjuer och urval sker löpande. Tillsättning sker så fort vi hittar rätt kandidat!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se