Administratör till globalt företag inom fordonsindustrin!

Administratör till globalt företag inom fordonsindustrin!

Drivs du att ge professionell service i stjärnklass? Vill du vara en nyckelspelare som får allt att gå ihop? Då är det här rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

Vi söker just nu för vår kunds räkning en Administratör som vill vara en del av deras fortsätta utveckling! Som Administratör kommer du att agera som kontaktperson för kundens återförsäljare av fordon i Sverige och Norge. Du kommer även vara nyckelpersonen som hanterar kommunikationen internt mellan olika avdelningar inom organisationen.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå utav:
 • Ta emot inkommande och utgående samtal till/från återförsäljare, leverantörer och myndigheter
 • Hantera "Beställning till leverans"
 • Retur av bilar och logistik
 • Hantering av biljetter och böter
 • Posthantering
 • Administration av fakturor och kontakta ekonomiteamet
 • Hantera försäkringsfall
I din roll kommer du att kontinuerligt identifiera, föreslå och driva aktiviteter för att ytterligare förbättra kvalitet och effektivitet i organisationens administrativa processer.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och kommer arbeta som konsult hos kund. Uppdraget planerar att starta 2021-03-15 och pågå till 2021-12-31.

Detta söker vi:
 • Tidigare arbetat i en administrativ roll
 • Drivs av att tillhandahålla professionell service
 • Tidigare erfarenhet av att lära och navigera dig i olika IT-system
 • Flytande i Svenska och Engelska i såväl tal som skrift
Meriterande:
 • Flytande i Norska, i både tal och skrift
 • Har ett intresse för fordonsindustrin
Som person ser vi att du är en problemlösare som har förmågan att se förbättringsmöjligheter. Du är en stark lagspelare som drivs av att uppnå resultat i ditt arbete, både enskilt och tillsammans med andra. Vidare trivs du i en administrativ roll och att vara en nyckelspelare som får allt att gå ihop!

Stämmer ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
*Alla ansökningshandlingar ska vara skrivna på Engelska*

Sökord: Administration, Service, Administratör

Sökord: Administration, Service, Administratör
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com