Account Manager sökes till växande bolag!

Account Manager sökes till växande bolag!

Är du en social och driven person som vill vara med och öka försäljningen i ett växande bolag? Då har vi tjänsten till dig på Trygghetsvakten som nu söker en Account Manager till deras kontor i Göteborg!

Information om uppdraget:

Det går bra för TrygghetsVakten så nu söker de en säljansvarig till södra Sverige.TrygghetsVaktens primära kundgrupper är företag inom saneringsbranschen och de har ett starkt sortiment inom radon, vattenskador och sanering.

Som Account Manager kommer du göra nykundsbearbetning av entreprenörer inom fukt- och saneringsbolag över södra Sverige. Målet är att öka försäljningen av Trygghetsvaktens smarta avfuktare, sorptionsavfuktare och radonsugar.
Då du kommer vara ansvarig för Södra Sverige kommer många av dina dagar vara resdagar där du åker runt och träffar potentiella kunder.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos
TrygghetsVakten.

Tjänsten beräknas starta i september men tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Följande egenskaper tror vi är viktiga:
  • Självgående, inre driv och kunna planera
  • Relationsbyggare. Framgångsfaktor är att kunna bygga upp ett brett kontaktnät samt skapa ett långsiktigt förtroende ute hos våra kunder.
  • Enkel och okomplicerad framtoning
  • Kunna krypa i grunder eller på vindar - dvs. dra på sig blåstället och vara smidig nog för att ta sig in i dessa trånga utrymmen.
Det viktiga är rätt inställning och personligt driv!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se