Account Manager för direktrekrytering till Boomr

Account Manager för direktrekrytering till Boomr

Vill du utvecklas inom försäljning och arbeta med B2B försäljning? Vill du arbeta på en arbetsplats som genomsyras av engagemang och gemenskap? Då bör du söka den här tjänsten!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Account Manager/Utesäljare till vår kund Boomr Trygghetsbyrån. Boomr erbjuder säkerhetstjänster, såsom brandskyddsutrustning, DNA-märkning och juridiska tjänster, till företag i Sverige. Boomr sitter i fräscha lokaler i Krokslätts Fabriker och är totalt ca 60 anställda.

I rollen som Account Manager kommer du i huvudsak att sälja säkerhetstjänster till företag i Sverige på plats hos kund. Hos Boomr är det högt i tak och en härlig gemenskap där de hittar på olika aktiviteter såsom resor, försäljningstävlingar, spa och kampsport. Boomr erbjuder även fortlöpande utbildningar för att ständigt utveckla sina medarbetare.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning direkt hos Boomr. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag - fredag 8:15-16:30. Tjänsten kommer att starta enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna av B2B och du innehar B-körkort. Det är meriterande om du relevant utbildning inom exempelvis försäljning eller marknad.

Vi ser att du som söker har ett stort engagemang och driv. Du har en idrottsbakgrund och är tävlingsinriktad. Vidare är du positiv och glad som person. Du trivs i en resultatorienterad miljö och att arbeta mot uppsatta mål.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se