.NET-Utvecklare till Aros Kapital!

.NET-Utvecklare till Aros Kapital!

Har du erfarenhet av Back-end utveckling? Vill du hitta lösningar och skriva kod som gör skillnad? Ser du dig även vara en stor del utav Aros Kapitals fortsatta utveckling och tillväxt? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi Utvecklare till vår entreprenörsdrivna kund Aros Kapital AB. Aros Kapital är experter inom företagsfinansiering och är verksamma i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Aros Kapital växer kraftigt och vill nu finna Utvecklare till deras kontor i Göteborg!

Läs gärna mer om Aros Kapital genom att besöka deras hemsida: www.aroskapital.se

Som Utvecklare på Aros Kapital är du en del av ett sammansvetsat team med lång erfarenhet inom branschen. Du erbjuds en flexibel tjänst och möjligheten till att själv styra hur du planerar och utför ditt arbete. Tillsammans med dina kollegor kravsamlar och samordnar du med resten av bolaget för att kunna göra stor skillnad och leverera mycket nytta på kort tid.

Främsta fokus kommer att ligga på back-end utveckling av Aros egenutvecklade system. Du och ditt team ansvarar för allt som har med Aros Kapitals system att göra, men du är också en del av att forma arbetsprocesserna på bolaget så att Aros jobbar smartare och mer automatiserat än deras konkurrenter.

Aros teknikstack:
 • .NET, C#
 • ASP.NET MVC / WebAPI
 • Entity Framework
 • SQL Server
 • TypeScript
 • React
 • Git
 • Jetbrains Rider / Visual Studio
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos Aros Kapital AB. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
 • Har minst två års erfarenhet av Back-end utveckling och webbutveckling
 • Är utbildad ingenjör och/eller studerat .NET-Utvecklare på Yrkeshögskola
 • Besitter en hög teknisk kompetens
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Vi ser att du är en analytisk person med en stor känsla för problemlösning. Då du kommer att utveckla ekonomiska system är det viktigt att du besitter ett stort kvalitetsfokus. Vidare kommer du att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, därav ser vi att du är ansvarstagande, noggrann samt har lätt till att kommunicera och samarbeta med andra.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Webbutveckling, Ingenjör, .NET, Back-end, Utvecklare

Sökord: Webbutveckling, Ingenjör, .NET, Back-end, Utvecklare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com