Är du en stjärna inom kundtjänst och service?

Är du en stjärna inom kundtjänst och service?

Har du ett brinnande intresse för kundtjänst över telefon och chatt samt en genuin passion för kundens bästa? Vill du jobba för ett välkänt företag som värnar om hållbarhet och sina anställda? Då vill vi gärna komma i kontakt med just dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi kandidater inför kommande kundtjänstmedarbetaruppdrag hos våra samarbetspartners. Den framtida rollen kommer att innebära kundservice över telefon och chatt så det är viktigt att du uttrycker dig pedagogiskt och professionellt i såväl tal som skrift på både svenska samt engelska. För att passa i rollen bör du vara driven, ambitiös, kommunikativ och en teamspelare. Som ny medarbetare på arbetsplatsen får du en gedigen introduktion för att du ska kunna genomföra ditt arbete på bästa möjliga sätt.

Uppdraget kan komma att vara både direkt rekrytering åt vår samarbetspartner eller en bemanningstjänst och isåfall kommer du att bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta ute hos kunden. Som konsult är du ambassadör för StudentConsulting och vi söker därför dig som lever upp till våra kärnvärden: Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team. Vi arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål genom att arbeta smart, effektivt och med stor passion för vårt arbete. Vi letar efter riktiga stjärnor för ett längre uppdrag och förutsatt att vi trivs ihop så rör det sig om en tillsvidaretjänst.

Framtida arbetstiderna kan komma att vara förlagda på dagtid, kvällar samt helger så det är viktigt att du är öppen för ett varierat schema.

Detta söker vi:

Till rollen som kundtjänstmedarbetare söker vi framförallt dig som är en engagerad och driven person. Du motiveras av att få vara en del av ett innovativt företag och att få bli en viktig medlem i teamet. Därav är det av vikt att du är
  • en teamplayer
  • flexibel, lösningsorienterad och motiveras av att nå goda resultat
  • krav att du har minst 1 års erfarenhet av kundtjänst via telefon
  • kan uttrycka dig väl i svenska samt och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet inom fordonsindustrin eller har erfarenhet av att arbete med eller utbildning inom ekonomi/finans. I dagsläget sker urval och intervjuer på en förutsättningslös basis och det finns således inget givet startdatum för rollen än.

Sökord: kommunikation, försäljning, kundtjänst, kundservice, kundtjänstmedarbetare

Sökord: kommunikation, försäljning, kundtjänst, kundservice, kundtjänstmedarbetare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com