Är du Liba Bröds nästa specialist inom Redovisning och HR?

Är du Liba Bröds nästa specialist inom Redovisning och HR?

Har du bred erfarenhet av redovisning och alltid intresserat dig av HR-frågor? Söker du dessutom en tjänst där du har möjlighet att forma och utveckla ditt eget och verksamhetens arbete inom området? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en Redovisningsekonom med HR-ansvar till vår kund Liba Bröd. Liba Bröd har försett Sverige med orientaliskt tunnbröd sedan 1992 och söker nu en person som vill vara en del utav Liba Bröds fortsatta utveckling!

Inledningsvis kommer tjänstens största fokus och ansvarsområde ligga på att utveckla Liba Bröds ekonomiavdelning. Idag sköts större delen av Liba Bröds ekonomi externt, vilket innebär att du initialt kommer arbeta i en överlämningsperiod med det externa företaget. Vidare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av löpande bokföring, redovisning och löneadministration. I arbetet kommer det även att ingå övervakning samt analys av nyckeltal. Vidare ska du utveckla verksamhetens HR-arbete, vilket bland annat kommer att innebära löpande arbete med HR-frågor och diverse förbättringsarbeten inom verksamheten.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och kommer arbeta som konsult hos Liba Bröd, för rätt person finns möjligheten till anställning direkt hos Liba Bröd. Tjänstgöringsgrad är ca 75% och arbetstiderna är förlagda på kontorstid. Planerad start är omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:
  • Dig som har relevant högskoleutbildning inom företrädesvis redovisning
  • Du har minst 4 års arbetslivserfarenhet av redovisning
  • Ett brinnande intresse för HR-arbete
Tjänsten kommer att ha ett stort fokus på utvecklingen av Liba Bröds ekonomi- och HR-funktion, därav är det en förutsättning att du är trygg och självständig i ditt arbete. Det är även meriterande om du tidigare har haft personalansvar över liknande arbetsuppgifter.

Som person är du orädd för att ta egna initiativ och anta nya utmaningar, det är istället något du motiveras av i ditt dagliga arbete. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt till att samarbeta med andra i en miljö som genomsyras av entreprenöranda.

Stämmer ovan in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Ekonomi, Bokföring, HR, Redovisning, Redovisningsekonom

Sökord: Ekonomi, Bokföring, HR, Redovisning, Redovisningsekonom
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com